2017 ÖSYS Sonuçlarına Göre Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt Yerleri ve İşlemleri

2017 ÖSYS sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan adayların kayıt yerleri ve yapılacak işlemlerle ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Üniversitemizin akademik olanakları (çift anadal/yandal, ERASMUS, Mevlana ve Farabi Değişim Programları, yabancı dil olanakları vb.), fiziksel olanakları (ulaşım, barınma ve sağlık hizmetleri, Spor Salonları ve Olimpik Yüzme Havuzu vb.) ve sosyal olanakları (öğrenci toplulukları, şenlikler, konserler vb.) hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için 2017-2018 Akademik Yılı Oryantasyon Broşürü'nü inceleyebilirsiniz.

İşlemlerinizde kolaylık sağlaması açısından kampüs haritamızı incelemek için tıklayınız.

Üniversitemizdeki güncel duyurular, etkinlikler ve sosyal imkanlarla ilgili bilgilere anında erişim için resmi Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarını takip edebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 8.8.2017
Yayınlayan: SDÜ Basın