KPSS 2017/1. Merkezi Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleştirilen Adayların Dikkatine

KPSS 2017/1. Merkezi yerleştirme sonuçlarına göre, Üniversitemize açıktan ataması yapılmak üzere yerleştirilen adayların, aşağıda istenilen belgeleri en geç 4 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya APS / Kargo ile ulaştırmaları gerekmektedir. Posta ile gönderilen evraklardan doğacak aksaklıklardan Kurumumuz sorumlu olmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER:

1- KPSS yerleştirme sonuç belgesi (internet çıktısı)

2- 2016 KPSS sınav sonuç belgesi (internet çıktısı)

3- Evrakları şahsen (elden) getirecek adaylar için en son Öğrenim Belgesinin (Diploma veya Mezuniyet Belgesi) aslı ve bir adet fotokopisi, posta ile gönderecek adaylar için sadece Öğrenim Belgesinin (Diploma veya Mezuniyet Belgesi) noter tasdikli sureti yeterli olacaktır.

4- Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

5- Sağlık Raporu (Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair)

6- Adli Sicil Kayıt Belgesi,

7- Askerlik Durum Belgesi (erkek adaylar için),

8-  Mal Bildirimi Formu (önlü arkalı çıktı alınıp tek sayfa halinde doldurulup imzalanacak),

9- 6 adet vesikalık fotoğraf. (son 6 ay içinde çekilmiş.),

10- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının web sayfasından temin edilebilir. Bilgisayarda 3 nüsha olarak düzenlenecektir.)

Adres: Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı

32260 Çünür / ISPARTA

İrtibat Tel: 0 246 211 10 46

Başvuru dilekçesini görmek için tıklayınız