SDÜ "II. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi" ne Ev Sahipliği Yapıyor(Güncel)

Süleyman Demirel Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi tarafından düzenlenen "Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi"nin ikincisi, 5-7 Ekim 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Ana teması "Sürdürülebilir Rekabet Stratejileri" olan kongrede, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası ölçeklerde sürdürülebilir rekabet stratejileri ve uygulamalarıyla ilgili araştırmalar ve sosyal bilimler alanında yapılan diğer bilimsel çalışmalar ele alınacak.

Kongreye genişletilmiş bildiri özeti son gönderim tarihi 15 Temmuz 2017 olup kabul tarihi 1 Ağustos 2017’dir.

Kongre hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Yayın Tarihi: 9.5.2017
Yayınlayan: