Senato Kararları Top. No: 466

1/1- İlgili kanun ve maddeler uyarınca hazırlanan Süleyman Demirel Üniversitesi Kalite Güvence Sistemi Kurulması ve Kalite Komisyonu Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönergenin belirlenen şekli ile kabulüne oy birliği ile karar verildi.

1/2- İlgili kanun ve maddeler uyarınca hazırlanan Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Görevlileri Konseylerinin Kurulmasına İlişkin Yönergenin düzenlenmiş şekli ile kabulüne oy birliği ile karar verildi.

1/3- İlgili kanun ve maddeler uyarınca hazırlanan Süleyman Demirel Üniversitesi Danışma Kurulları Kuruluş ve İşleyiş Esaslarına İlişkin Yönergenin düzenlenmiş ekteki şekli ile kabulüne oy birliği ile karar verildi.

2- 2017 Yılı Uluslararası öğrenci kontenjanları ile SDÜYÖS başvuru, sınav, değerlendirme ve yerleştirme takviminin birimden geldiği şekli ile kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Yayın Tarihi: 6.2.2017
Yayınlayan: SDÜ Basın